2011-06-21

New Header Again !!!

Assalamualaikum ...

Helloo ...
Today I have finally unveiled my new blog header ...
ta-da !!!


aisehh !!!
aku ni asyik tukar je ..
yang lama tak sampai dua bulan pun bertapak 
dah tukar baru ..
kalau nak tengok header-header lama aku klik la SINI
as a background , aku masih kekal kan .
 tak pandai lah nak pilih yang style-style ...
simple sudah la..
tapi serius blog-blog hampa memang gempak gila.. 
and again I ended up creating it all on my own in just couple of hours or less !!! 
then I used 98 % Photoshop to design it
ok that's it from me , 
just a post to let you all know about some changes (:
Like it ???
Hate it ???
would love to hear your feedback (:
nge~

Thanks for reading !!!

28 comments:

Nurliyana Ab Rahim said...[Reply]

wan...cantek ar...luv it..haha

Nonie said...[Reply]

suke header tu..nmpk ketenangn..:)

ecah mashuri said...[Reply]

whoaaa..ijau.cool jek :)

emmajean said...[Reply]

cantik !!! buat utk emma boleh ??? hahaha

Azzah said...[Reply]

wah header baru penuh kehijauan..cantik..cantik

hitam . putih ♥ izzatul said...[Reply]

nice header tolong hitam putih buat header secara percuma meh . ha ha ha . just kidding . okeh . good luck !

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

@Nurliyana Ab Rahim : thanks weh ..ala header ang lagi gempak dari aku :))

@Nonie : thaks ..ah ha kan ketenangan sebab guna kan alam semula jadi..hehe

@ecah mashuri : thaks :)

@emmajean : alah emma, i bukan nya pro pun..buat halai balai je :( btw, thaks if u like it :)

@Azzah : hehe.. thaks :)

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

@hitam . putih ♥ izzatul : thanks .. ala im not pro in doin header lah..halai balai je ni.. :(

cik ziqa said...[Reply]

tenang + cool je wrne tu . :)

AINI CHE DIN said...[Reply]

nice...keep it up

Meck said...[Reply]

check out my new header. btw nice blog!

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

@cik ziqa : thanks..that a natural ..hehe

@AINI CHE DIN : thanks.. i will :)

@Meck : done ... :)

d'HeLL said...[Reply]

Header cantik.. "Go Green"
SLR tu pun cantek gak...bile la nk dapat..hehhee...

Jom Join Segmen.. :)

http://thesoundofmyjourney.blogspot.com/2011/06/segmen-syok-nye-menaip.html

azhar hj.arsad said...[Reply]

ala .. low profile dia di situh :P

hitam . putih ♥ izzatul said...[Reply]

low profile dia di situh . hee .

Fay said...[Reply]

whoaahh.. lawa header.. nak jugak! kih3.. ;p

kayrul-shah said...[Reply]

cantik header tue..rajin betul buat header baru

SANDRA AZWAN said...[Reply]

stylo!!

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...[Reply]

smart header ni... thumbs up !!

Adzriel @ Liza AB said...[Reply]

cantikkk... memang suka art photolah ni sebab tu selalu tak puas hati nak tukar.

Domo Mega said...[Reply]

pndai buat header..menarik3 ^_^...

anismelon said...[Reply]

santik santik..wat kan satu buleh..weee..:p

datnag dr segmen hack mengehack..jgn wisau..anis xhack blog kamoo..xbik owwhhh..:)

Zul Fattah said...[Reply]

aku nk camera tu boleh? huhu.. teringin nk beli juga la..

mama shifa said...[Reply]

cantek!
mama teringin gak ada header ada muka sendiri mcm kamo

Idora.Zaifura said...[Reply]

Same goes wif me... Slalu tuka header... Tp sy nyer x sechantek kamu nyer... Maybe blog kamu blog paling seswai utk di Hack... Huhuhu... Btw, Thx coz singgah my blog..

Idora.Zaifura said...[Reply]

Same goes wif me... Slalu tuka header... Tp sy nyer x sechantek kamu nyer... Maybe blog kamu blog paling seswai utk di Hack... Huhuhu... Btw,Thx coz singgah my blog

Lieyda said...[Reply]

err tolong buat untuk cacamerbau leh x? huhu

GreeN AppLE said...[Reply]

wahh smart bro..

hijau jer gitue kn =)