2011-06-25

Sepah Tak Layak ???

Assalamualaikum ...

Wah malam ni sempat juga aku nak buat entry
lama bebenar tak update ...

dah habis kan Maharaja Lawak tuh ???
keputusan pun dah tau ..
sapa menang eh ?? 
apa ?? ... SEPAH ??
eh, bukan JOZAN ke ??
mereka kan ramai peminat doe ! ..

petik dari Google 
alahai ...
Sepah la pula juara ...
tak layak kan ??
setuju tak ??

okeh ..,
okeh ..,
jangan nak marah maki hamun aku pula ye ...
rileks ar bro !!!

actually, 
maksud aku tak layak kan kalau SEPAH tak Juara
hehe ...
Sebab nya, aku tengok dari musim ke musim
memang konsisten habis...
mereka ni memang gempak gila la kan ..
walaupun kekadang ada saja lawak double meaning kan ???
itu yang best .. 
dah tu, chemistry pula tiga-tiga ..
kan kan ...

by the way,
 di ikut kan semua peserta final malam tadi memang mantap la...
cuma bukan rezeki mereka saja ..

okeh lah apa-apa pun aku nak wish 
congrates to *SEPAH LALALITAMPLOM* ..
hadiah memang da bomm !!! lah
tapi tapi kena kongsi (:
tapi si Nabil tu ha,
ambik kau dia sorang sapu RM 150 000 hingit ...
dasyat ...
itulah rezeki namanya (:..

that it ...
thanks for reading !!!



20 comments:

Pembawa_Wacana said...[Reply]

Sepah - lawak paling melayu...:)

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

kan ... best doe !!!

aRa ❤ aFiq™ said...[Reply]

haha.. btol... owg len menang kne share. last2 nabil yg untung.. ^^

atyn bambam said...[Reply]

they deserve to win . best best best ! :)

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

@aRa ❤ aFiq™ : hehe . tu la.. ala rezeki dia kan :)

@atyn bambam : yup !!! :)

Bro ahmad said...[Reply]

rumah tak de astro..jadi tak dapat tengok

niena shopping2u said...[Reply]

rezeki dia :)
rezeki anak mereka..

meaw said...[Reply]

sepah memang terbaik woooooo!

Nadzirah K. said...[Reply]

last2 Nabil la yang paling untung..hehee

si cantik sally said...[Reply]

ah..tak kire nak gak jozan..hehe..:P .....

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

@Bro ahmad : it ok. youtube ada . (:

@niena shopping2u : kan !! :)

@meaw : yeah !!! terbaik woooooo

@Nadzirah K. : memang untung habis ar ...

@si cantik sally : benda yg lepas jgn dikenang ..hua3

Sunah Sakura said...[Reply]

hehehe...suke sepah!

GreeN AppLE said...[Reply]

huhu....
sepah mmng trbaik smlam...

kurma itu mmng manis tpi prangai kamu x brape manis...by sepah

( suke ayat nie ) =)

el-janna said...[Reply]

best jugak la sepah ni.. padahal mmg best pun.. rezeki la

Nurliyana Ab Rahim said...[Reply]

thanks for that info. aku pon dok tertunggu2 sapa la yg nk bgtau the winner of ML...maklumlah xdak astro...ho3

hamzah ian said...[Reply]

sepah terbaikkkk

tia @ Ini Kisah Tia said...[Reply]

isk , apa kata nabil sapu sensorang . next week kitorang jumpa oke . hahaaaaa :)

Asma Ahmad said...[Reply]

haaaa... smput. hahaha...

mizzkechique said...[Reply]

sepah mmg layak..hehe

anismelon said...[Reply]

mule suke jozan..tp xbest jozan mlm toh..cinta ku beralih ke sepah..so mmg layak sepah menang..huuu