2011-06-28

21 Is Just A Number !!!

Assalamualaikum ...

Selamat pagi semua ...
hari berganti hari ,
bulan berganti bulan ,
tahun berganti tahun ,
tanggal dua puluh enam haribulan enam
dua ribu sebelas
merupakan hari lahir aku 
yang ke-21 tahun ..
warghhh !!! 
aku dah 21 tahun hidup kat dunia ni
Alhamdullilah .

alah, 21 is just a number only ,
masih muda what ???
hahaha .

Insya-Allah, makin lama kita ada di atas muka bumi ni ,
makin banyak pengalaman yang kita dapat kan ? (:

yeah meh ,
aku dah boleh menjadi pengundi Malaysia ..
lepas ni bolehlah aku mengundi mana-mana parti politik 
yang aku berkenan di hati ...
wakakaka !!! 

so aku nak ucapkan berbanyak terima kasih 
kepada semua-semua yang wish birthday kat aku ...
termasuklah yang wish kat FaceBook even ramai yang wish 
sebab nama aku tertera dekat birthday event FaceBook tu .
hahaha 
janji kau orang sanggup wish (:

kawan-kawan, 
doakan lah yang baik dekat aku okeh .
kekadang aku terfikir juga ,
apa yang aku dah buat selama 21 tahun ni ???
banyak kebaikan or keburukkan ...
sedikit sebanyak memberi kesedaran juga kepada aku ...

that it ...
thanks for reading
this entry (:

21 comments:

sukasuki said...[Reply]

wahhh..hepi besday...umo 21 kacak2!!

anismelon said...[Reply]

hehe..dah tue..ngeee..tengok kite mude lg..ngehehe..

btw epy besday..moga panjang umo..murah rezeki..epy selalu..amin

ingt ke bulan 7..kalo tak ley celebrate same same..wah..telebey sudah..

Atiqah Sa'ahiry said...[Reply]

happy birthday hazwan...haha yang ke 21

shera shamsuddin said...[Reply]

happy 21st bday..uhuuu..usia bukan ukuran..

http://willlovefade.blogspot.com/

mizzkechique said...[Reply]

hepi bufday!!
alamak, kecik lg rupenya..haha

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

@sukasuki : thanks . haha

@anismelon : thanks . ececeh muda lg ? alah sebulan ja lari kan . lau tak kita celbrate dah :)

@Atiqah Sa'ahiry : thanks . hua3

@shera shamsuddin : thanks . yep usia bukan ukuran :)

@mizzkechique : thanks . mesti lah . wahaha

misz sheyla said...[Reply]

21??? eeee tuanye die....eeeeee.....eee.....eeeeeee......eeeeeeeee..... hahahhahaha.... mude ag what... neway...happy belated birthday

~marlia maya~ said...[Reply]

happy belated birthday~have a blast~jgn lpe dftar pengundi :)

Fay said...[Reply]

hepi belated besday! =D

Kathy Tuah said...[Reply]

hepy belated besday ^^,

AINI CHE DIN said...[Reply]

selamat hari lahir..semoga kenaikan usiamu seiring dengan amal kebajikanmu...

Naz Ierah said...[Reply]

happy belated besday ye..alaaa..baru 21..muda lagi la.moga panjang umur=))

Asma Ahmad said...[Reply]

cmat mgundi. :p

asraf osman said...[Reply]

ada maksud la 21 tu bro..bro da tua!hehe..hepi tua!

Muhamad Dinie said...[Reply]

slamat ari jadi..haha..XD

fa said...[Reply]

selamat hari jd.. semoga sentiasa senyum n ceria =)

Nurliyana Ab Rahim said...[Reply]

nk wish lg...hehe...Happy Birthday. semoga ang berjaya di dunia akhirat...Amin~~~

miwwa J said...[Reply]

Happy birthday !

Btw leka main bubble kat anak panah blog neh..haha #

atyn bambam said...[Reply]

happy belated birthday :)

and i'm 21 too :D

diana said...[Reply]

selamat hari jadi..:)

Muhd Aizie said...[Reply]

Happy Birthday ;)

hadiahnya, aku dahh follow blog kau ^^