2011-05-03

Anda Adalah Yang Terbaik !!!

Assalamualaikum para blogger !!!
How are you guys ?
Hope you guys berkeadaan baik2 sahaja. insya-Allah

First of all, aku nak panjatkan syukur kepadaNya yg memberikan
aku kekuatan & peluang sehingga saat ini 
utk terus menikmati segala nikmat duniawi yg telah diberikan. 
Amin.

Weh !! nak habaq nih !!
sekarang semuanya dah berakhir..
peperiksaan semester akhir aku dah tamat dgn sempurna..
Alhamdulillah, 
pembelajaran aku sepanjang 3 tahun kat politeknik
dah berakhir..
Now, I just waiting for the result & kalau
bernasib baik,
maybe I will further my studies ke satu tapak yg lebih tinggi
(itu pun kalau rajin & ada rezeki lah)

Ok, wanna to talk about exam ??
totally okeh saja..
but 1 paper make me so scared because 
I'm not doing a well : (
whatever !! tawakal saja, redha dgn "qada dan qadar' Allah..
kwn2 doakan lah agar semuanya baik2 shj.TQ

Actually, tanggal 26/4 aku dah habis exam,
tapi org cakap roh @ semangat aku nak berblog tu 
belum sampai lagi..
lagi pun lepas last paper, 
esok tu 27/4 malam,
 aku ada trip dgn classmates
ke Genting Highland..
believe or not,
sepanjang kami 3 tahun, kami tak pernah buat trip sejauh ni..
sebelum ni mcm biasa lah
majlis makan2, majlis raya, BBQ
tuh biasa lah kan..
kelas hampa pun penah buat kan ??
so, it's means this is the 1st and the last time
that we are gathering together, 
but itu pun tak semua join : (
kawan !!! 
aku paham sangat, hampa mesti ada reason kan
yg tak join trip ni..
tak kan pula hampa sengaja tak join : )
it's ok guys...

So sekarang ni aku dah MERDEKA !!
(perlu kah sekarang?? result belum tau lg beb)
hah !! then lega sebab batu yg membebankan kepala otak aku
semua dah tercurah keluar,
even final hari tu dapat buat 50-50 saja..
ditambah lagi, tak ada tanggungjawab dah for doing assignment..
perghh !!

But at the same time aku sedih..
sedih sebab semester ini dah habis..
banyak kenangan dlm hidup aku,
kenangan manis, pahit..
kalau nak diceritakan..haishh !!
tak tertulis pula aku..
jadi setiap semester dah bagi
seribu lebih satu kenangan yg tak mungkin dapat aku lupakan
dari member kepada lecture..

disini juga, aku ingin mohon maaf kepada semua 41 org,
kalau sepanjang aku jadi ketua kelas,
ada saja yg hampa rasa tak selesa & tak puas hati dgn aku..
sorry ok..
I try the best to manage our classes : )

masih kah anda semua ingat ?? ini semester 1 kan..hehe

kawan-kawan..
anda adalah yg terbaik..
aku tak kan pernah melupakan
saat kita belajar di 
Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin
selamat berjaya kawan-kawan diluar sana :)

Ini saja aku nak update..
sorry entry panjang..
ini semua kenangan utk aku & kawan-kawan
aku juga..
Thanks for reading this entry !!

p/s : akan update gathering di Genting Highland next entri : )

3 comments:

Nurliyana Ab Rahim said...[Reply]

nice entry wan...ang wat aku sedey tetiba (sius tau)..huk3 :(....btw ang pon gud luck tau for your future. hope everything will be successful. ganbatte kudasai! pjg umur jumpa lg noh...see yaaa

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

yana ..thanks.. :)
insya-Allah nanti kita jumpa lagi..

zurfandy said...[Reply]

wah2....aku pon sedey...huhu...miss u all