2011-05-04

Anak Obama Saksi Bapa ditembak Komando AS

Assalamualaikum..

Anak perempuan Osama Bin Laden berusia 12 tahun menjadi saksi bagaimana bapanya yang tidak bersenjata mati selepas muka dan kepalanya kena tembakan komando Amerika Syarikat di kediaman mereka di kawasan mewah Abbotabad..nak tau lagi sila baca di Berita Harian

betul atau tak Osama Bin Laden meninggal??
entah la weh..
 kata mereka gambar tersebut telah disuperimposekan
oleh pihak Amerika.Wallahualam..

dari google :
hampa perasan kan kedudukan muka nya adalah sama..guna photoshop ni : )

eh, dah berabad depa ni dok bunuh orang Afganistan dan Iraq, tapi sekarang baru dapat bunuh Osama ??
lagi satu
aku dengar kata mayat Osama ni dah dikebumikan 
di dalam laut oleh tentera Amerika
logik tak logik tak ??
bayangkan lah dah berabad depa nih dok cari Osama,
tetiba bila dah jumpa, cepat pula depa nak tanam mayat tu,
at least, bawak balik ke US dulu ka,
ataupun hantar ke pihak Islam..
ni tak !! terus letak dalam laut..
apa kes ?? nampak sangat menipunya tu..

alah, yahudi weh !!
gak usah runsing2 depa nih mmg kaki penipu..

thanks for reading !! : )

11 comments:

shah-kayrul said...[Reply]

macam logik gak bila tengok photoshop tue

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

kan !! tulah propa ja tuh...:)

Piah Becok said...[Reply]

nampak naaa gamba edit tu... entah sape punya mayat la jadi mangse.


terbaru: KONDOM ITU BUKAN UNTUK DIMAKAN

Khuzrin Kamarudin said...[Reply]

Tajuk Obama tapi cerita Osama? tengah pening ni...hahhaa...

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

piah : kan nmpak bebenar je edit :)
khunzrin : HAHA..that a typing eror.. s should be..hehe

diana said...[Reply]

akak pening baca entry ni..osama ke obama???

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

diana : akak jgn lah pening...typing error tuh..hehe
anak osama la..huhu

SANDRA AZWAN said...[Reply]

Dunia sekarang macam2....

afifmohamad said...[Reply]

bro...skrg nie itu bkan mslhnya..mslhnya klu btui lar osama dh mati sapa yg tnam..fardhu kifayah tuu..klu xdak org islam yg sttle mayat osama (kalau btui mati) kita dapat dosa free2 ja tau...1 lg yg aku xbley plak kna da yg kta dunia selamat bila osama dh mati..hampeh...

Amni said...[Reply]

tak tau la... serius masih tak boleh percaya lagi sebenarnya... memang yahudi tak boleh percaya...

fRaMe+LenSeS said...[Reply]

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D