2011-04-14

Sebulan Menyepi..

As Salam !!
Holaa !!
Agak lama juga la kan blog aku
Tak berUPDATE
tetiba je blog aku masuk dlm dashboard hampa
then hampa pun mula la mengata 
'damn' !!
dia hidup lagi !!
Alhamdulillah la nyawa aku masih
panjang lagi ye kawan-kawan..

Actually mmg byk benda berlaku kott,
dlm sebulan lebih nih..
mmg banyak nak story..
tapi itulah banyak kekangan la pulak
ditambah busy & malas nak update
dulu ye ye sangat nak buat blog..
tapi nah !!
sekarang serius..
mmg aku malas dah nak berblog nih..
semua sbb busy punya pasal lah..
mcm nak sepak je busy nih kan..
nge~~

Blogwalking pun tak buat..
apa jadi dgn dunia blog 
pun aku dah tak tau daa !!
biasa la aku dah sem last..
busy nya mestilah mengalahkan
ahli-ahli perundangan dewan rakyat kan..
HAHA
tambah pula sekarang nak exam..
lagi serabut bagai weh..
kalau lepas nih ada entri aku cerita 
pasal benda yang lepas2
tak pe lah kan kan..
OK ini saja permulaan 
lepas menyepi sebulan..
thanks sbb baca entri ini..

3 comments:

Novelgurl said...[Reply]

damn dia hidup lagi ! haha..
wslm..good luck exam ;D

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

HAHA..tq for wish n read !!! :)

waN Mohd Salim said...[Reply]

saLam ... saye datang follow awak .. blog kemas macam ni saye suke sangat .. kalau bermasa meh La datang http://www.penulissenja.com/