2011-04-18

Busiest !!!

As salam semua !!!
wah hamba buka blog nih kengkawan..
rindu pula nak menulis..
(haks poyo je kau hazwan)

opss !! gelas & pensel aku ke tuh ??
asal pink painter pula..HAHA

Sekarang aku percaya 
semua budak2 IPT tengah 
busy dengan final exam kan kan ??
mesti uolls rasa apa yang
aku rasa..

just one word..
stresss..
betul tak??
HAHAHA
aku paham..
paham sangat sangat..

gila bai !! study tuh !! HEHE

aduyai tetiba menyesal datang,
mana idaknya..
dulu time free 
tak nak buat notes..
apa semua lah kan..

dah study week baru la nak
terhegeh2 nak buat notes
ouh !! 
agak kelam kabut disitu ye !!
alah !! salah kau juga hazwan oii..

so far pagi tadi
aku baru je habis satu paper..
yuhuuu !! agak lega sikit..

my 1st paper International Marketing (IM) : done !!
kasi komen : erm, ada susah ada senang la beb !!
balance la..belasah je apa yg aku igat..but believe me or not
aku tertinggal satu soalan yg markahnya bernilai 10 marks !!
damn !! serius tak sempat.. not enough time la weh..
Madam I wanna say sorry ):

never mind !!two papers more to go:
Insurance & Operational Marketing
next Monday and Tuesday..
then will be MERDEKA soon..
Can't wait :)
err.. should be happy rite now ??
ouh !! no no no !!
go to study PLEASE !!

actually aku dah last sem nih !!!
kena buat betul-betul la kan..
okeh my friends..
please pray for me and you too !!

p/s : akan blogwalking dulu lepas ni!! :)

3 comments:

paw/paw said...[Reply]

ala wan wan wan. study yew. haha. btw GOOD LUCK nahh ;p

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

tq.. pawpaw..good luck u too. :)

Cik Asma BLuppy said...[Reply]

gud luck:)