2011-01-02

Sweet Memories

 Salam semua !! 
entri kali ini 
saja mau cerita hal-hal lapuk 3 minggu lepas
baru ada kesempatan dan kerajinan publish entri
sebab nak sangat publish
al maklumlah lama jugak aku tak check-in blog nih
you all tau kan aku 3 minggu lebih kurang lah
baru balik dari 1 competition ??
alah anjuran uniKL tuh.. 
dua org eksekutif kami Saiful & Hafizah
thanks a lot for both of youOpen-mouthed smile

yeahh !! team kami JATUH BANGUN ENTERPRISE
tak menang pun..huhu
(patut nya nama team nih kena tukar Bangun Jatuh Enterprise)
sebab kami bangun dulu then baru jatuh..hehe
it's ok
memang tak bajet menang pun
yang penting pengalaman
betul tak ??

USM lah muncul Juara for 1st time doe !!
for this competition tuh
depa bkn kalahkan team aku saja oke,
tapi 98 pasukan lain dari IPT seluruh negeri..pehh !!
sah-sah depa bawa balik wang tunai sebanyak
RM 10 000
aiyaa !! dah tuh dengar kata siap dapat profit
RM 6 000 lebih
maasyarakaat..Open-mouthed smile

tak pa lah, mungkin rezeki berpihak kat depa
for you all congrate arr
mana tidak nya depa buat tuh ada strategi
katanya berteraskan konsep Blue Ocean
ehh !! kejap !! team aku pun ada jugak apa strategi
tau tak apa??
konsep REDAH JE !! hahaha
that why tak menang..nge~Nyah-Nyah

bermula nya langkah perjalananOpen-mouthed smile
we all pergi berniaga rumah ke rumah beb !!
hah !! ini dekat gerai makan..
depa nih lah yang borong paling banyak sekali..
tq sis and bro ye support kamiOpen-mouthed smile
kami juga terjah ke gerai2 mini..Open-mouthed smile
ini paling best !! kami dpt jual dekat 1 family from brunei..
baek gila depa nih !!
they are so supporting beb !!
thanks so much..

walaupun tak menang
we all dapat profit juga apa
kira okeh arr tuh
setakat nak makan pizza and hiburan sikit-sikit kat sana
Open-mouthed smile
last day we all pergi sunway pyramid ice !! bestOpen-mouthed smile

ronda-ronda KL..Open-mouthed smile

nak habaq mai la..
mmg best and totally enjoy juga lah this competition
kena survive sendiri doe !!
dah la team aku nih semua mai belah utara nuh~
tak ke blurWinking smile
anyway lah kan
we all always remember this experience &
sweet memories !!! 










4 comments:

Bella said...[Reply]

tak pa..next tyme usaha lagi nuh pocik...
=)

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

haha !!
yes kalau hamba rajin
hehe :)

Nurliyana binti Haji Ab Rahim said...[Reply]

sweet memory weh...xleh dilupakan...pengalaman yg plg pntg, ssh nk dpt...so really appreciate it...

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

tau xpa !!
best sgt kan..
dah lah sem last..
xtau bila pulak dpt pgalaman mcm nih :)