2011-01-16

Opps !! Fasha berbikini ??

salam 
eh tajuk entri aku tuh dah lapuk ke ??
huhu

yup Fasha Sanda berbikini..
semenjak dua menjak nih
heboh dan hangat dekat 
paper Kosmo pasal Fasha nih
muka depan doe !!

kat bawah nie ada gambar 
yang hot
aku songlap dari cik google 
kata mereka gambar nie diambil 
time dia bercuti dengan member-member dia
di Bali
sempena menyambut new year 2011
 
beliau di tengah okeh 







amboih seksi sangat aih !! nasib baik sampai paras tu je..mau full body?? agagatai





fasha berposing maut bersama rakannya



Berita dari KOSMO :

KUALA LUMPUR - Pelakon Fasha Sandha memulakan tahun 2011 dengan kontroversi apabila gambarnya memakai bikini ketika bercuti di Bali, Indonesia sempena sambutan tahun baru tersebar di Internet.
Sebanyak enam keping gambar percutiannya tersebar dengan empat daripadanya menampilkan Fasha hanya memakai bikini dengan menyarungkan pario berwarna hijau muda.
Difahamkan Fasha bercuti bersama beberapa rakan wanitanya di pulau peranginan tersohor itu sempena sambutan tahun baru selama beberapa hari.
Bagaimanapun, Fasha ketika dihubungi Kosmo! semalam enggan memberikan sebarang komen berhubung isu tersebut dan hanya menjawab melalui khidmat pesanan ringkas (SMS).



jika beliau mengenakan tudung kan nampak manis
kan kan 
setuju tak ??
 that's all
fabulous !!!

2 comments:

SANDRA AZWAN said...[Reply]

mangsa kontroversi yang tak kesudahan! kesian...dah tau diri tu 'public figure', pandai2 lah jaga penampilan! ;-)

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

ah ha betul weh !!
main ikut sedap pakai je kan..