2011-01-16

It's Been A Very Busy Week

hye uols..
hmm rasa lama laks tak update..
last weekend mmg agak busy..
schedule padat doe..
uols tak bz ke??
mari tengok apa yang dibusy 
sangat tue Hazwan Hashim oii !!

1st
aku kena buat research for subject business projects
dah ada tajuk tapi masih tidak boleh proceed lagi
dah tuh kena pulak bersaing dengan group satu lagi nih
because diorg punya tajuk agak serupa dengan group aku

2nd
perlu buat slide show 
for subject International Marketing
mahu present

3rd
slide show lagi 
but for 
subject Operation Management

4th
perlu fikir tentang seminar 
yang akan dibuat selepas raya Cina
for subject Insurance

5th
perlu fikir produk apa 
yang mahu dihasilkan
for subject International Marketing
ini pun lepas raya Cina juga
propa saja

projek-projek nih agak besar gak kot..
pada kuantiti nya lah
kualiti insya-Allah bagus jugak
maklumlah aku newbies lagi..

so bila besar 
agak makan masa utk siap la kan
aku tahu tak boleh terburu2
takut pula
yang dikejar tak kesampaian 
yang di tangan berciciran
(betul ke peribahasa tuh??)

erm, dah lah take time utk siap kan
di tambah pula dengan
cik assignment
cik quiz lah
bla bla bla..

nak siap kan projek mcm tak tertampung masa 
yang ada nih
i wish we could have 
48 hours 1 day
14 days in a week
9 weeks in a month
 
rasanya kat sini masalah masa yang tidak mencukupi
ntah lah
atau
mungkin aku seorang yang tidak arif pada soal atur masa ??


4 comments:

Bella said...[Reply]

sgt lain gmbr anda diatas
saya pn kembali busy jga

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

lain dimanakah ?? hehe
tau awak pun busy skang nih

Bella said...[Reply]

lain..kurang handsome gmbr wat2 muka serabot tuh...tukar2

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

hahahaha...dah post pun..biar lah cik bella..nge~~