2011-01-23

Layan Karaoke !!


salam sejahtera
aku harap korang semuanya sihat-sihat saja
since tak ada benda lah yang berinformasi 
yang nak dikongsikan bersama korang
kita buka bab personal lah ye..
layan apa..hehe

entri kali nie
aku nak kongsi dengan korang pengalaman
aku layan karaoke.
eh uolls layan karaoke ke ??

petang semalam aku gathering dengan kawan-kawan
biasa lah cuti weekend 
tak tau nak buat apa so rancang lah
we all layan karaoke beb !!

sebelum mahu sumbangkan lagu 
we all pergi makan di kopitiam dulu
perut tengah lapar doe !!
tokei blog & hery
farha nabila a.k.a Pa'a & Awanis
menu yang we all choose adalah :
1. Chocolate Milk Shake
2. Ice Montana Spring
3. Chicken Chop Rice
4. Chicken Chop
5. Special Fried Rice(xsempat snap)haha
Banana Split for desert

Jom masa untuk makan
pehh !! sedap habaq kat hang !!
ok ok
back to the entri
aku start layan karaoke lama dah..
tapi kalau dari fizikalnya
iaitu memegang mikrofon dan bernyanyi
masih newbie
hahaha
tiap kali member2 gua
bawa pergi karaoke
follow tue follow la
tapi menyanyi sori lah beb !!
aku duduk 
buat menyemak dalam bilik karaoke
tengok diorang menyanyi saja..
baik gila kan aku..
hahaha

tapi semalam aku ada fell nak menyanyi lak
ye la aku tau 
sora aku kalah katak bawah tempurung tue
tapi ada aku kesah !!!
sedap tak sedap itu belakang kira lah beb !!
janji aku karok
hahah
lepas aku
aku 
lepas aku
aku lagi
gila...hahha
2 jam dalam tuh..
dah nak terkeluar halkum aku ni hah...
ape2 pun best lah semalam
weeyuu~~

muka aku yang sedo 

p/s : kalau sesiapa nak pergi karaoke 
jangan lupa pulak ajak aku ye
hehe