2010-11-26

Gathered Together

salam berhormat semua !!
amacam cuti hampa..ada best???..
seriously aku puas hati gila cuti semester kali nie
even cuti aku kejap saja drpd yg laen2..
mereka2 nuh pakat cuti 1 bln lebih lah kot rsa nya..
hampa pun sama kn kn??
aku?? sampai bulan 12 saja maa..
yer 5 Disember sdh mau start Sad smile

ermm, rasa mcm 1st time sja kami gathered sama2 & b'huha-huha
yer la bosan kot stay kat umah saja kn..naseb la planning m'jadi Open-mouthed smile
ohh !! yalah kwn baek started from form 1 until now

Ah'ha bunyi mcm eden-eden ini b'huha-huha kat luar kawasan plak kn??
Yupp !! sudah smestinya TIDAK..haha
Nak habaq mai kat hampa kami pi meronda2 sekitaq PERLIS saja..
Timah Tasoh Lake tau?? sila ke google okeh !!

dan pada hari tu jugak 24 Nov besday Nabila Rahimuddin aka Jenab
kami celebrate sama di sana

HB JENAB WE Red heart U    :)  (angkara budak pompuan lah nih)
happy 20th bufday to you..may you always cheering up and getting a significant other sooner yeah!!


di sana cuaca cukup cerah & panas elok..
jadi kami dpt menikmati ketenangan udara & air tasik dengan nyaman sekali..ahakss
so siapa ckp PERLIS ni ngak bagus si??
kalau ada yg ckp cam tu hampa sepak muka dia..
penipu besar..
(oii kejam sgt tue Open-mouthed smile)
HAHAHA
okeh lah mai kita tgk pic sekitar di sana sudah !!

2 org budak bwh umo yg comel itu adalah ali aiman (adik kpd jenab) b't-shirt kolar dan a'aa berbaju pink  (adik kpd nurfatehah yg tgh suap adik nya mkn kek)  
azli, khalis, tuan punya blog & syukri
daa !! gua sudah mau balik..Winking smile

haa !! hang pa semua bila lagi nak mai sini..
pakat2 mai la noh...
gua mau ckp r..mmg rileks baii stay sini !!
xpercaya ka?? lu datang sendri tengok
perlis itu indah lagi permai 
..Open-mouthed smile ..

1 comments:

Anonymous said...[Reply]

sonok bai!;p