2010-11-17

Rindu sama Blog

Huhu~~
Dah lama tak update..
Org buat Blog, aku pun sibuk nak buat..
At Last, sudah kurang kerajinan mau update..

Aku rindu dengan Blog nih :(
..korang??..

Tak tipu!!
Aku amat lah busy sekarang
tengok la last post pun masa AidilFitri 2010
hari nie dah pun masuk AidilAdha 2010
aku mmg taim raya jew ak rasa nk update..tak tau knapa??HAHA
dah bersarang tebuan semua ada kat Blog nih
seriously!!!
rindu nak tulis kat blog
(bajet banyak cerita)..pirahh!! 

sudah saya mau ucap Selamat Hari Raya AidilAdha
marilah kita hayati erti pengorbanan dan terjemahkan dalam usaha yang berterusan untuk 
membangunkan diri, agama, negara, masyarakat ke satu tahap yg lebih tinggi :)

ihsan dari google :)


0 comments: