2010-08-09

Puasa di BULAN RAMADHAN

..ah hah..
pejam celik..
pejam celik..
dah nk masuk bulan ramadhan dah kan
besok lusa tulat saja lagi..
yoo !! kaum hawa u all dah ganti belum posa yg ter "tunggak" nuh Open-mouthed smile
hehehe

eh !! eh !!
kowg cuba tgk gelagat kat bwh nih..
angkara b'puasa  lah nieyh..
just for fun okehOpen-mouthed smile 
haihhh !! 
orang utan !! main kaki batal puasa lah..ahaks
bewok !! kau letih puasa yer ??
adoyaii !!sampai mcm nih ke kau letih ?? dasyatOpen-mouthed smile
serious !! aku nampak kau sangat sangat letih baii..
tapi kau tetap comel lah weh~
kesiannya !! kesiannya !! pok cik lion nieyh!!! 
tapi cara kau pose tue mmg ada stail la beb !!
amat teruk kan menengok gelagat mereka nieyhOpen-mouthed smile...
jgn la cam nie keyh..
b'buka lah kalu tak larat yerr....
hahaha

ape2 pown.. 
Selamat Berpuasa
keyh kawan2...
tingkatkan amalan kita taun nih !!!
yeahhhh...

0 comments: