2011-08-28

Special Edition !!!

Assalamualaikum ...
Salam Ramadhan buat semua ,
Muslimin dan Muslimat .

Lama gila gua tak update !!!
dah hampir 1 minggu doe !

Pergh sedar tak sedar ,
berapa hari ja lagi nak raya .
*siapa yg layak bayar zakat tu ,
pergi bayar cepat .
Jangan lupa pulak!*

Seriously gua tak sedar diri dah nak raya
layan jek berpuasa

Normally kalau hampir ke penghujung Ramadhan ni ,
gua perhatikan , makin hujung
makin lemau dan suram aktiviti ibadat yang di usahakan .
Tak terkecuali gua lah ni .

Mana taknya, mood hari raya dah mengganas dalam minda dan jiwa .
semangat bagaikan kena rasuk Jin .
*wah*

Pusat membeli belah penuh memanjang ,
Tempat parking kenderaan tak pernah nak kata lengang .
Memang kuat penangan hari raya ni bukan ?

Minggu ni ,
orang sibuk cerita pasal shopping raya ,
kuih raya ,
kasut raya ,
BAJU RAYA !!!

gua? mana ada sangat ..
lagi serious gua nak cakap lu.
 BAJU RAYA still tak beli lagi ..

esok-esok lah gua cari ,
itu pun kalau masih ada yang cun !
nanti boleh gua pakai semart-semart ,
wangi-wangi ,
sikat rambut semua .
(apa gua merepek ni)

So, di kesempatan ini gua
nak ucap Selamat Hari Raya and
 Maaf Zahir Batin gua lurutkan
*chewah*
dari hujung rambut gua yang kusut ,
menyusuri badan gua yang tough sikit dari Pie
turun ke kaki hingga ke hujung kaki yang bersaiz 9 ni haa !

ah , pesanan yang baru nak balik raya ,
berhati-hati di jalan raya .
Jangan lu nak potong Q sangat la kan ,
lu ingat lu sorang ja ka ada kampung ?
orang lain pun nak balik kampung jugak .
diorg bayar road tax dengan tol juga weh.

eh, kejap masuk bab Kad Raya pula boleh ?
dulu-dulu Kad raya memang berlambak la kan .
macam-macam jenis ada .
yang ada music pun ada .
hebat bukan ?
sekarang ???
lu pikir lah sendiri bagi pihak masing-masing .
haha . haha . haha .

gila lu ...
sekali nak Pos 50 sen haa .
baik lu Sms, murah jep .
kalau tak pun ,
lu post ja kat mukabuku tu .
dah . settle kan ?

So sekali lagi ...
Selamat Hari Raya ,
Maaf atas segalanya .

Mana tahu ,
Termaki ,
Terhina ,
Tercaci ,
Post entry tak best ,
Ayat entah apa-apa ,
Tak balas lawatan,
Tak comment ,
dan segala bagai yg "ter" dan "tak" la yaw !!!
Hazwan Hashim mintak maaf sangat-sangat
(muka serious)

Lastly ...
 I wanna give you
Kad Raya special edition yang gua buat sendiri .
siap bertukar-tukar warna lagi ...
kalau nak ambik
Silakan ..
hua . hua . hua .

Thanks for reading ...







12 comments:

Tak Yah Uji Akal said...[Reply]

Selamat Hari raya gak!! haha~ :D

eusaida_eda said...[Reply]

wwaaahhh die lgi wona woni.., duk lip lap lip lap hehehehe

slmat ary rye wan!!

Sha Shahiza said...[Reply]

Selamat Hari Raya jugak, Hati-hati di jalan :) k done, baju raya kat kad tu mang meriah, wana awani. nak satu boleh, HAHA. k gurau :) take care

Novelgurl said...[Reply]

wAA..LAWANYA kad raya tuh !

nywy selamt hri ray gak ! maaf zahir batin ye andai terksr bhs atau terhalus sngt bhsanya..XD

x YH beli bju ry r...pakai je y taon leps punya,,haha

anamizu said...[Reply]

wahhh! lip lap lip lap kad raya wan!
selamat hari raya dari cik ana..
maaf segala salah silap tau wan :)


*ade kad raya utk wan jugak kat blog cik ana..jemput amek ye :)

sha fieza said...[Reply]

wahhhh bling bling..hehhe

Nur Hanis said...[Reply]

cantik kad raya tu..
selamat hari raya.. :)

Hareez Haiqal ™ said...[Reply]

weewit..coloufull~
selamat haghi ghayer~
:))
moge hensem slalu..haha~

GreeN AppLE said...[Reply]

wahh..cntik la kad raye grafik kt atas uh..huhu

Selamat Hari Raya =)

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

SELAMAT HARI RAYA SEMUA :)
Senyum sentiasa sepanjang raya ni okies :))

Ajeyy Rawk said...[Reply]

Assalamualaikum .. lama sungguh Ajeyy tidak berblog .. update pun dah lama .. blogwalking blog sahabat2 pun dah lama x buat ..

hehe, jom baca dan komen 2 entry latest dari Ajeyy :

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/diari-hari-raya-aidilfitri-2011.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/09/nikon-get-together-at-kota-bharu.html


have a nice day gengs :))

Rtp Farra Arisha said...[Reply]

selamat mengakhiri syawal..:)