2011-08-13

Buat Pertama Kalinya !!!

Assalamualaikum ...

Salam Ramadhan buat semua ,
Muslimin dan Muslimat .

Okeh ,
 I wanna to say something .
Well today I got Banner for my blog .

Wah , mcm menyombong la pula !!!
Ada la sikit perasan something like that .
Mana tak nya ,
 selama aku berblogging ni ,
mana pernah ada Banner .

Just usha yang orang punya ..
bukan main lagi depa ... 
dok exchange bagai ...

Btw, aku tak faham sangat apa fungsi Banner ni ???
Anyone can explain to me ???

Ta-da !!!
This is my BANNER

Entah tetiba tergerak pula aku nak membuat nya ..
Tadi ha, 
aku bertungkus-lumus gila buatkan banner 
untuk korang letakkan di blog korang yang gempak tuh ...
If korang tak nak letak pun tak pa ...
but if really nak letak , 
lagi bagus yaww !!! 
haha . haha . haha .

Actually , I still don't know whether it is ok or not .
So , I need your help guys !!!
Please tell me if you like it or not .

Ke macam over sangat sangat ,
dah macam Slide Show pun ada kan ...
 haha . haha . haha .

It's okeh . 
This is my first time .
and again I ended up creating it all on my own .
 Kau ada ???
hehe . hehe . hehe .
Inilah kali pertama aku ada Banner .

So ,
If you want to Exchange Link with me ,
please Copy dekat sebelah kiri 
and put this Banner to your Blog .
And don't forgot to inform me .
Thanks .


34 comments:

Azzah said...[Reply]

ok lah tu..bole gerak-gerak..siap ada bunga lagi..:)

Salim Harmanain said...[Reply]

waaa...tahniah2...lepas ni boleh ajar aku pulak..hehehe

Syakir Rahman said...[Reply]

hebat tol...aku pon masih terkapai2 nk wat...hahaha

ZWAN SABRI said...[Reply]

Untungla orang tu reti bwat banner.. aku langsung x reti..
btw, lawala banner hang..
SMART! jeles aku.. :(


MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

nabila said...[Reply]

cntik la...
nnt boleh buat toturial..
hahaha...

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

@Azzah : tu la terasa mcm mat bunga la pulok !!! :)

@Salim Harmanain : boleh ja .. hehe . :)

@Syakir Rahman : apa yg hebat .. ada ja lg Banner yg style . ada Flash lg . huhu

@ZWAN SABRI : thanks :)

@nabila : thanks . ala buat toturial tak pandai meh :)

Nadzirah K. said...[Reply]

cool je banner tu :)

Nurul Rafhana said...[Reply]

ok la tu..blaja dari bawah..macam aku kan..aku pn new dlm blogger ni..rase cam rndah diri plak...ececeh..

http://blogkite2aje.blogspot.com

Nurliyana Ab Rahim said...[Reply]

weh dh ada banner...nk letak kt blog aku boleh? hehe

Azreen Shafila Abdullah said...[Reply]

buat la tutorial..dah lame nak blaja buat banner..tp xde jmpe pom tutorial..

Ubi Kentang said...[Reply]

cantik...
no komen sebab ak pun xde banner weh..nice one anyway..

syafiqah senawi said...[Reply]

urmm 3 bintang ye arkuchik bg.. heheh

nick dot anis said...[Reply]

hai3...comel2 banner awak....tahniah2..haha

asy faro said...[Reply]

bg saye blog abg tu dah cantik tp mcm yg abg ckap lah, mcm slide show cket..

lagi cantik kalau statik kan gmba abg ke n animationkan text je..
lagipun saye xde banner lagi, kat mane abg buat banner? bole bg link ke ape..

senang2 lawat blog saye k :

http://asyfaro.blogspot.com/

kalau menarik bole follow.=)

Sumaiyah said...[Reply]

sedikit jeles sbb sy xtau langsung cra nk buat banner,nak buat pun masa xde..so,just tau jeles jek..hehe

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

@Nadzirah K. : ye ke ??? thanks :)

@Nurul Rafhana : kan .. kayuh pelan2 kata orang :)

@Nurliyana Ab Rahim : digalakkan sangat ... hehe . ang bila nak buat ?

@Azreen Shafila Abdullah : ala tak pandai la nak buat toturial .. :(

@Ubi Kentang : thanks . tp nanti adalah tuh :)

@syafiqah senawi : 3 ... wau mcm banyak je .. hehe . thanks weh :)

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

@nick dot anis : thanks awak :)

@asy faro : thanks for ur comment . if aku rajin aku buat lain .. hehe ..tutorial nya tak dak la.. aku bikin sendiri ni .. hentam je .. :)

@Sumaiyah : jangan nak jeles sangat la.. banner ni pun bkn nya grand pun ..): . tak pelah nanti ada lah tuh :)

Run Away said...[Reply]

santik ar...pandai jew kan...;d

Aku DaN SeSuAtU said...[Reply]

datang singgah juga..wow banyaknyer animation di sini

eusaida_eda said...[Reply]

rajin sunggoh die... btw nice sngt :)

W a n a Eiskay said...[Reply]

Comel banner awk :)

maszull said...[Reply]

salam mama dtg sini dr segmen En.Ben....

cantik banner tu yer...:)

SITI NOORNADIYANA said...[Reply]

banner cool. yana singgah sini. :)

Dynda said...[Reply]

comel je banner tu. hiks! :')

cayang GIRANG muahx muahx said...[Reply]

kool~ (^.^)b

Nizam Ijam said...[Reply]

smart bro :)

H.J said...[Reply]

banner tu nak suh nampak meriah sikit kot..takpom nak suh beratkan blog..hak3

FYA PELANG! said...[Reply]

pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)




jmput jgk join sgmen :)

Niena Pengembara Ilahi said...[Reply]

ok la leh wat banner.. pasni leh wat kt org plak :)

Abe Goreng said...[Reply]

Haha.wa pon xde gk banner.tlg buat satu.Hehe.:D

Cara Pantas Setel Masalah!!!

Fad said...[Reply]

Best..hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...

KRAFMAN JULIA said...[Reply]

cantekk...cm nak oder jek, bhahaha!..

haku serius ni wei..

EYP_g.0.n.z.a.L.3.s said...[Reply]

smart banner tuh ..! nnt bley r wat kn utk gadisnotapelekat lak kn ..! hek3 ..

kapten kakak said...[Reply]

canggih kau XD hahaha