2011-02-21

Jom Masuk U !!

As salam bloger-bloger
yang kusayangi !!
Selamat pagi !!
jam menunjuk kan
pukul 1.56 a.m
ketika ini
aku masih tak tidur lagi dek kerana esok aku ada 
midterm 
Operational Management
so sekarang aku rest jap 
nak buat entri sebelum mau tidur..
hehe

Base on tajuk entri,

T/hari tadi aku berpeluang
pergi Karnival Pengajian Tinggi Negara 2011
untuk kali ke-7
yang diadakan di Dewan 2020
Kangar, Perlis

start nya dari 
19-20 Feb 2011
ini jadual nya
kurang jelas lah beb !! :(
ini masuk ke Zon ke 5 dah..
sebelum nih dah buat dekat
Terengganu Trade Centre (zon 1)
untuk Majlis Pelancaran
then di ikuti
Melaka (zon 2)
Penang (zon 3)
Kelantan (zon 4)

ramai beb pelajar yang hadir
dengan rombongan dari sekolah-sekolah
dan ipta and ipts
penuh sesak dalam dewan tuh doe !!
ada 22 IPTA yang join
and IPTS pun banyak juga hantar wakil

kira banyak lah booth ada kat situ
aku singgah semua nak dapat info setiap IPT
kot-kot nak sambung degree
if rajin lah
nge~
tapi kan yang best yer
bila pergi setiap booth tuh
mesti dapat macam-macam
tudia !!! aku kutip habis !! haha
bagi aku lah kan
karnival macam nih bagus dan penting
untuk pelajar-pelajar
lepasan SPM kan??
ianya umpama
'bayangan awal'
untuk mereka
meneruskan pengajian diperingkat
Universiti

so taniah pada pihak Kementerian !!
aku harap program macam nih
diperluaskan lagi
dan dipromosikan lebih banyak
agar tak ada seorang pun yang terlepas
dari join karnival ini
apa motif ??
so siapa yang belum pergi
boleh lah
ke 
Sabah (zon 6)
26-27 Feb

Pahang (zon 7)
5-6 Mac 

Johor (zon 8)
12-13 Mac

Sarawak (zon 9)
19-20 Mac

Perak (zon 10)
26-27 Mac

dan 
destinasi terakhir
iaitu majlis penutupan
di 
Selangor (zon 11)
2-3 April
Sekian..

6 comments:

Rozuan Ismail said...[Reply]

bertuah budak skang ni,, ada pelbagai karnival kam..kita dulu ni tak de pape pon..

p/s good luck midterm esok k!!

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

tu lah..tak peh !! rezeki diorg kan..
anyway thanks !! :)

Nurliyana Ab Rahim said...[Reply]

ala weh aku terlepas la...mmg dok tgu2 nk p...huhuhu...xpolah dh terlepas nk wat cm na...lpas nih nk follow diorg p sabah ka sarawak plak la...hehehehe

SaYraH WonDerLanD said...[Reply]

yang paling best p jom masuk U lni adalah dapat kumpul free gift. Hahaha tu yg best tu. Bukan baca sngt pon brocher depa bg

Dda Ly said...[Reply]

gud lcuk on the midterm ye...:)
tapi, saye tak ske subject operation management itu...huhuhu

jemput ke rumah ye,

http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch..*wink*

nulhazwany abdul malik said...[Reply]

haha seronok gile pergi karnival ni.
untung3.. kalau boleh semua nak kutip. haha