2011-02-13

1 Week Not Updated

Hai !! 
I am back again !!
Ehh !! sorry lupa bagi salam !!
dah lar
 lama tak update !!
pas tu nak kurang ajar pulak kan !!
ngee~

Assalamualaikum semua !!
Walaweh..
lama tak update blog ni kan
after one week away from my planet !
Its time for me to come back to see you again
hehe

okey !!
aku nak
mintak maaf banyak-banyak
pada pengunjung blog ni,
 bila ada yang singgah ke sini,
tak ada entri terbaru pun 
yang aku post
blogwalking pun tak sempat !!

erm,
setiap orang di peruntukkan masa 24 jam sehari kan,
macam lah aku ni pun,
tapi bila aku tengok blog aku, 
dan buat perbandingan dengan blog orang lain
sah sah..
aku tak cukup masa 24 jam tuh..
macam busy lain macam kan !!
busy kah aku ??
atau Malas

actually memang dah start last week lagi
 aku akan hanya update pada hujung minggu saja
sebab aku stay kat hostel..
dan aku tak pakai broadband
maka dengan itulah
aku tidak meng'update & blogwalking

hostel aku tak dak wireless ka??
ada.. 
tapi kejap ada..,
kejap tak ada..,
kejap tu,
tak timbul-timbul langsung..
dah macam chipsmore !!
tension saja aku!!
phenomena ni memang akan terus berlarutan
lah weh !!
tapi ada baik nya
kalau ada saja
tak belajar lah aku kan ??
lega rasa nya
 dapat buka blog hari ni
walaupun aku dah hilang akal 
nak kongsi dengan uolls..
dapat lepas rindu pun cukup lah
sempat juga gua blogwalking kan..
itu saja lah
sekian :)

p/s : Rindu aku tak ??

7 comments:

Zyash said...[Reply]

Rindu2..padahal baru jadi follower ne..hehe.
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
INCOME HEARTBEAT SETELAH 5JAM
HEARTBEAT

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

tq for being my follower :)

orange.shaker said...[Reply]

ridu lerr...meh dtg tmpat aku..,wifi ok je..xde chipsmore2..:))

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

wah ya ka..
ok2 nanti gua pergi..haha

orange.shaker said...[Reply]

seyesly..dtg r..dok kat kafe+mkn2+on9+cuci mata..hihihihi:>>

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

akan ku jejak nanti (dlm mimpi)..hehe :)

orange.shaker said...[Reply]

ooo..dlm mimpi..anytime leh..hihihih