2011-05-06

Ben Ashaari Gegar Blog May 2011

Assalamualaikum !!!
eden tengah membelek-belek dashboard gua tadi
tetiba gua nmpak ada segmen dari
lama juga aku tak join..
kali ni dia mau kasi Gegar 1000 blog
bersama-sama blog yang terkini..

gua rasa ramai dah join..
so, aku pun nak join juga lah.. 
cara nya simple abaq ang !!
ikut step gua bagi nih : )

1. lu letak banner Ben Ashaari 
(cam gua buat ni arr)

2. lu buat tajuk entri..
(pun mcm gua buat tajuk entri gua la)

3. lu just letak link lu buat nih
kat Sini

ok tu jer
sapa nak join sila ke SINI..
thanks..

10 comments:

en solo said...[Reply]

jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- 700 dah... sekarang ni 800 pulak...
http://solomolo.blogspot.com/

Mah@mahu said...[Reply]

Best lah ramai nak ikut.. nanti nak buat lah segment gak joint tau hehehhe..

mas saari said...[Reply]

salam singgah dari segmen BA..
Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66

sRie aRty ! said...[Reply]

http://wonderfullythought.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html
gegar gegar :)
mai blog saya ^^" follow sekali.

Ly_Tulip said...[Reply]

Menyambong gegaran semalam... Arap gegaran kali ni semapt la sy abeh kan.. Semalam da berjaya mengegar 2 kumpulan.. :)

Kalo rajen meh la jengok sy.. :)

*PEace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...[Reply]

Assalamualaikum..
Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

Jom main Layang-Layang dengan Nadh nak?

Golden Rose said...[Reply]

salam perkenalan....dtg gegar disini...jemput singgah...

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

Fendy said...[Reply]

gegar dr abg ben..... hit me back

elmiesya said...[Reply]

tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

Amni said...[Reply]

hi bro! salam kenaal... lama dah aku tak join segmen en. ben... nak join jugak... selamat berblogging! Yeahhh!