2011-02-06

Sengal Zone : Saya Blogger Baru !

walaweh !!
heyy !! Hazwan Hashim
asal kau belum tidur ??
ngee~~

oke sebelum gua mau tido 
gua mahu join itu satu contest dari blog
for those who wanna to join !!
just do it !!
tapi folower must be below 200 
like me :)
haha

what we should do ??
Pertama :
buat entri tajuk 
macam gua buat nih !!

Kedua :
letak header blog bro nih !
Sengal Zone
click sini jika mahu turut serta
Ketiga :
uolls must follow him, 
tapi tak nak pun tak pa
asal uolls bahagia sudah !! 
hehe

Keempat :
macam aku cakap tadi
folower must be below 200

Kelima :
answer two questions/
(i) Apa yang buatkan kau terbuka hati untuk buat blog ?
erm, saja ja lah member-member gua ada,
so gua pun nak ade jugak
tapi nak update punya lah malas weh !!

erm, kalau buat blog nih,
bila kita blogwalking kan,
memang macam-macam info kita dapat
tak gitu ??

erm, anggap blog nih dah macam diari kott !!

(ii) Blog kegemaran kau ?
Ben Ashaari lah !!
banyak info juga,
dah tuh rajin update,
bila lah aku nak serajin dia kan ??

Keenam : 
Tidur !! 
(tipu)

oke that all
from me :)

2 comments:

cik gadis said...[Reply]

alaaa,hampeh btol syarat 4 tuh..aku bru smngt nk join..pa2 pon gudluck okeyh! :P

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

kau dah banyak jangan masuk campur ini hal !! hahaha..TQ :)