2011-01-31

Bloglist Iqbalkakimi | jom terbang !!

pagi semua !! 
dah sarapan belum
aku belum lagi sehh !!

ok pagi2 nih 
kawe dok mahu kongsi
apa-apa cerita pown
cuma mahu join 1 contest nih
dari blog Iqbalhakimi
cara nya
 kawe rasa simple saja..
cara-caranya adalah :

1. Letakkan header blog nya 
bro simple lah header kau !! menarik !!
2. buat enrti bloglist Iqbalhakimi | jom terbang !! :
macam aku dah buat entri ni ha

3. buat simple entri mengenai blog nya :
for me lar kan
 aku tidak tahu sangat
sebab aku baru je follow dia
so memang tak mahir lagi lah dalam blog dia
tapi aku tengok 
blog dia memang simple habis
mudah eden nak paham
tak pa nanti aku akn rajin 
lah singgah blog dia 
:)

4. nyatakan kategori anda :
sudah tentu aku termasuk kategori
pelajar (lelaki)

ok itu saja sesiapa nak join 
boleh la
terima kasih

4 comments:

NadiRah said...[Reply]

gud luck!! =)

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

terima kasih :)

iqbalhakimi said...[Reply]

thanks sebab memeriah kan bloglist iqbalhakimi..happy blogging bro =)

Mohd Hazwan Hashim said...[Reply]

sama-sama kasih...hope boleh lah terbang..nge~~